fbpx

Ingyenesen elérhető a VIP Klubtagság

És tényleg 🙂 Most két lehetőség közül is választhatsz.

Az egyik viszonylag egyszerű, néhány percet vesz igénybe csak, viszont nekünk ezzel sokat segítenél. Válaszolj, néhány kérdésre!

A kitöltők között Hallgatói és VIP KLUB előfizetéseket sorsolunk ki! Köszönjük!

itt tudsz segíteni: https://bit.ly/IntegrativMedicinaFelmérés

A másik lehetőség kicsivel több idő, de biztos jutalom, nem is kevés. Több mint 100.000 Ft értékben érhetsz el jutalmakat. Közöttük VIP Klub előfizetés, könyvek és egy egészség felmérés, konzultációval.

 

Miért ez a nagyvonalúság?

Ha láttad a tegnapi webináriumot, talán már érted. Ha nem, kérlek nézd meg ITT. Fontos dolgokról volt szó, Dr. Varga Imrével és Dr. Ládi Szabolccsal beszélgettünk olyan témákról, melynek a megértése kiemelten fontos számodra is.

Az egyik ilyen témakör volt az út, melyet az Integratív Medicina csapata választott. Ez az út nem kitaposott út. Sem az oktatási programunk témái, sem a mód, ahogyan el szeretnénk juttatni orvosaink, szakértőink évtizedes tapasztalatait, tudását minél több családhoz.

Ha arccal a kassza felé állnánk, nagyjából ezt tettük volna:

Kiválasztunk néhány szexi témát, fogyókúra, szépségápolás stb. felvesszük, agyonkozmetikázzuk, elköltünk egy kisebb vagyont hirdetésre, és mivel jó drágán adjuk, egy nagyobb vagyon be is érkezik. Azonban így csak egy szűk körnek adtunk volna el olyan tudást, amivel jó eséllyel nem szalad messzire, hiszen a változáshoz szükséges szemléletformálás időbe, energiába és sok sok munkába kerül, mivel ez egy folyamat.

Nem azért csináljuk másképp, mert ezt ne tudnánk megtenni. Azért választottunk másik utat, mert a célunk az hogy bárki számára elérhetővé tudjuk tenni az oktatási programunkat.

Úgy döntöttünk, a közösségbe fektetjük az energiánkat. Hiszünk abban, hogy ha elegen megértik az üzenetünket, sok – sok családban elindulhat a változás.

Érted, a gyermekeidért, a családodért, barátaidért döntöttünk így. Ha nem érted pontosan miről beszélek, kérlek nézd meg itt a tegnapi élő adásunkat.

Ez nem egy filozófia, vagy jó marketing duma. Ha nem volna tényleg fontos, nem szánnánk hallgatókinkra hetente két estét is.. Nem jönnének a hívásunkra azok az orvosok, szakértők akik elhozzák a tudásukat ezekre a webináriumokra, vagy a képzési programba.

Az egészségügyi krízis percről percre erősödik. Vírus nélkül is bajban vagyunk, ez csak rátett egy lapáttal. A félelem csak felerősítette az amúgy is folyamatban lévő krónikus betegségek kialakulását, néhány évvel korábbra hozva azok tüneteinek megjelenését.

Szóval úgy döntöttünk, hogy változtatunk. S minden igazi változás alulról jön, felelős tudatos emberek összefogása által fogan meg, és fejlődik, erősödik és végül kiteljesedve éri el a célját.

Muszáj itt köszönetet mondanunk mindenkinek, aki eddig támogatta az Integratív Medicina oktatási programjának létrejöttét. Orvosok, szakértők áldozatos munkáját, támogatóink nagyvonalúságát. Hallgatóinknak, hogy a VIP Klub tagsággal bizalmat szavaztak nekünk. Nagyköveteinknek, (Kowalsky, Nagy Judit, Dr. Guseo András, Bódi Sylvi, Szántai Zsolt) akik nevüket, arcukat és munkájukat adják a küldetésünk közös megvalósításához. Nem utolsó sorban munkatársainknak a rengeteg munkát amit sokszor éjszakákon át tettek bele szívvel lélekkel. Mindezt azért, hogy most ezt a levelet megírhassam neked.

Igen, mert most rajtad a sor. Csatlakozol-e azok sorába, akik tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen. Hogy gyermekeink egy egészségesebb, emberibb világban nőhessenek fel. Hogy az idősek, a szüleink ne legyenek kiszolgáltatva és egészségesen élhessék meg nyugdíjas éveiket.

 

Sokféleképp segíthetsz

VIP Klub vagy Hallgatói tagsággal már támogatod a munkánkat. Köszönjük, ha ezt a pár ezer forintot ránk szánod havonta, tényleg nagy segítség. Itt vásárolhatsz hallgatói előfizetést!

De ha ennél többet is szeretnél tenni, arra kérlek csatlakozz az egészség követek csoportjához. Ők azok, akikkel együtt valódi változást hozhatunk.

Ha ily módon, munkával is támogatod a küldetésünket, mi azzal tudjuk viszonozni ezt, hogy megkönnyítjük neked a tanulást, a hallgatói közösségben való részvételt és akár egészséged felmérésében és szakmai támogatásban is részesülhetsz.

További információkért kattints ide!

 

Mit is kell tenned?

Lehetőséget adunk arra, hogy könnyedén meghívj másokat a hallgatói közösségbe.

Ha ismersz olyan embereket, akik:

egészségesek
nem élnek stresszben.
nem nevelnek kiskorú gyermekeket.
nincsenek idős szüleik.
egészségtudatosan élnek
nem túlsúlyosak, nem szenvednek betegségektől
nem szenvednek ételallergiától, ételintoleranciától
szellemileg, lelkileg nyitottak és félelmek nélkül élnek
egészséges családban, boldog párkapcsolatban élnek

Nos, nekik, ne szólj, most nincs az oktatási programunkra szükségük.

Azonban mindenki más, akikre ez a felsorolás nem jellemző, megfelelő tudás, és megoldás hiányától szenvednek.

Nem biztos hogy tudják, de attól még roham léptekkel haladnak az egészségügyi krízis felé. Kérlek segíts hogy együtt segíthessünk nekik.

Köszönöm!

Árvai Péter és az IM Team

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter

Doki Neve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.