Barion Pixel AHS Halolaj – Integratív-Medicina

Legfontosabb segítség az egészséged megőrzésében!

Az AHS olaj különleges termék, ami a világ egyik legkiemelkedőbb Omega-3 étrend-kiegészítője rendkívül magas természetes DHA tartalma miatt.

Miért jó a szervezetnek?

A szív egészsége

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) napi 250 milligramm DHA és EPA fogyasztását javasolja annak érdekében, hogy segítse az egészséges vérnyomás fenntartását és 2 gramm DHA-t és EPA-t a normál triglicerid szint fenntartásához a vérben.

DHA és EPA

A DHA és az EPA elengedhetetlen tápanyagok, amelyek segítenek testünk minden egyes sejtjének megfelelően működni, és szerkezeti elemei minden testszövetnek.

A szem egészsége

A sejteknek szükségük van a magas koncentrációjú DHA-ra ahhoz, hogy szűrt fényben, illetve sötétben is megfelelően lássunk. A DHA rendkívül telítetlen jellege egyedülálló hatással van a retina sejtek membránjaira, így képesek rendkívül gyorsan továbbítani a fényjeleket.

az agy egészsége

A DHA az agysejtek felépítésének egyik alapköve, és létfontosságú az optimális agyi funkció fenntartásához bármely életkorban. Az EFSA napi 250 mg DHA fogyasztását javasolja az agyműködés fenntartása érdekében.

Terhesség alatt

A terhesség és szoptatás ideje alatt az édesanya által fogyasztott DHA hozzájárul az agy, szemek és a látás megfelelő fejlődéséhez a magzatnál, ezért olyamatos fogyasztása rendkívül fontos a nők számára termékeny korban, terhesség alatt és a szoptatás időszakában.

Az ízületeknek

Az Omega-3 enyhítheti a reggeli ízületi merevséget, és az ízületek érzékenységét. Gyulladásgátló hatásával az Omega-3 ellensúlyozza a kollagén elvesztését és a porc károsodását.

Hogyan működik az előfizetés?

  • Előfizetésed 6 hónapos kúrára szól. 
  • minden hónap elején küldjük neked házhozszállítással
  • Utánvéttel (csomag átvételekor) vagy banki utalással tudsz minden hónapban fizetni. 
  • Az előfizetést természetesen le tudod mondani, minden hónap utolsó munkanapjáig.

 

  • minden hónapban kapsz egy ajándék előadást a Ketofest kurzusokból. = 4500+ áfa – AJÁNDÉK 
  • a 6. hónap végén kapsz tőlünk ajándékba egy 3 hónapos VIPKlub tagságot! ( ha van már, akkor ennyivel meghosszabbítjuk)  = 8 970 Ft + áfa AJÁNDÉK

 

Megrendelés:

MIÉRT FONTOS?​

Napjainkban az emberek nagy részének étrendjében magas az Omega-6 zsírsavak aránya az  Omega-3-hoz viszonyítva: akár 20-30:1, vagy még magasabb. Ennek ismerete kulcsfontosságú az egészség szempontjából, mivel minden egyes sejtünk számára szükség van a megfelelő Omega-6/Omega-3 arányra annak érdekében, hogy a tápanyagokat felszívják, és a méreganyagokat leadják. Ez az arány a testben zajló krónikus gyulladásos folyamatoknak is egy jelzőszáma lehet, amely rengeteg betegség forrása. Minél alacsonyabb az Omega-6-Omega-3 közötti arány szervezetünkben, annál jobban tudja kontrollálni testünk a gyulladást, és annál kisebb az esély a betegségek kialakulására. Kutatások kimutatják, hogy az Omega-3 index (az Omega-3 százalékos aránya a vérben) 7,3%-ra való növelése 90%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert ez a mérőszám az emberek nagy részénél 2-3%. Rengetegen járnak vérvételre rendszeresen, viszont alig néhányan nézetik az Omega-3 és Omega-6 mennyiséget a vérükben, ami pedig az egészség legfontosabb mérőszámai közé tartozó két érték. 

Mit tartalmaz?

A termék tartalma tesztelésre és jóváhagyásra kerül minden egyes szállítmány esetében. Az AHS olaj a világon létező azon kevés termékek egyike, mely rendelkezik az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) által kiállított bizonyítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy a termék előállítása teljes mértékben lekövethető és fenntartható.

Az AHS olaj a fogyasztásra kifogott északkeleti tőkehal, fekete tőkehal és foltos tőkehal visszamaradt részeiből készül, amelyet aztán Terra Creta-ból származó organikus extra szűz olívaolajjal elegyítenek. A termék szavatossági ideje a gyártástól számított két év száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten való tárolás esetén.

Az ajánlott napi fogyasztás átlagosan 6,5 ml (kb. egy fél evőkanál). Egy üveg AHS olaj 200 ml-t tartalmaz. 

A havi előfizetés a 6 hónapos kúrára miért éri meg?

 

  • minden hónapban kapsz egy ajándék előadást a Ketofest kurzusokból. = 4500+ áfa – AJÁNDÉK 

 

  • a 6. hónap végén kapsz tőlünk ajándékba egy 3 hónapos VIPKlub tagságot! = 8 970 Ft + áfa AJÁNDÉK
    ( ha van már, akkor ennyivel meghosszabbítjuk) 

 

Tápértékadatok

Köszönjük feliratkozásod!

Hamarosan jelentkezünk a következő webinárium elérhetőségével a megadott email címen!

Doki Neve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.