Legfontosabb segítség az egészséged megőrzésében!

Az AHS olaj különleges termék, ami a világ egyik legkiemelkedőbb Omega-3 étrend-kiegészítője rendkívül magas természetes DHA tartalma miatt.

Miért jó a szervezetnek?

A szív egészsége

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) napi 250 milligramm DHA és EPA fogyasztását javasolja annak érdekében, hogy segítse az egészséges vérnyomás fenntartását és 2 gramm DHA-t és EPA-t a normál triglicerid szint fenntartásához a vérben.

DHA és EPA

A DHA és az EPA elengedhetetlen tápanyagok, amelyek segítenek testünk minden egyes sejtjének megfelelően működni, és szerkezeti elemei minden testszövetnek.

A szem egészsége

A sejteknek szükségük van a magas koncentrációjú DHA-ra ahhoz, hogy szűrt fényben, illetve sötétben is megfelelően lássunk. A DHA rendkívül telítetlen jellege egyedülálló hatással van a retina sejtek membránjaira, így képesek rendkívül gyorsan továbbítani a fényjeleket.

az agy egészsége

A DHA az agysejtek felépítésének egyik alapköve, és létfontosságú az optimális agyi funkció fenntartásához bármely életkorban. Az EFSA napi 250 mg DHA fogyasztását javasolja az agyműködés fenntartása érdekében.

Terhesség alatt

A terhesség és szoptatás ideje alatt az édesanya által fogyasztott DHA hozzájárul az agy, szemek és a látás megfelelő fejlődéséhez a magzatnál, ezért olyamatos fogyasztása rendkívül fontos a nők számára termékeny korban, terhesség alatt és a szoptatás időszakában.

Az ízületeknek

Az Omega-3 enyhítheti a reggeli ízületi merevséget, és az ízületek érzékenységét. Gyulladásgátló hatásával az Omega-3 ellensúlyozza a kollagén elvesztését és a porc károsodását.

Hogyan működik az előfizetés?

  • Előfizetésed 6 hónapos kúrára szól. 
  • minden hónap elején küldjük neked házhozszállítással
  • Utánvéttel (csomag átvételekor) vagy banki utalással tudsz minden hónapban fizetni. 
  • Az előfizetést természetesen le tudod mondani, minden hónap utolsó munkanapjáig.

 

  • minden hónapban kapsz egy ajándék előadást a Ketofest kurzusokból. = 4500+ áfa – AJÁNDÉK 
  • a 6. hónap végén kapsz tőlünk ajándékba egy 3 hónapos VIPKlub tagságot! ( ha van már, akkor ennyivel meghosszabbítjuk)  = 8 970 Ft + áfa AJÁNDÉK

 

Megrendelés:

MIÉRT FONTOS?​

Napjainkban az emberek nagy részének étrendjében magas az Omega-6 zsírsavak aránya az  Omega-3-hoz viszonyítva: akár 20-30:1, vagy még magasabb. Ennek ismerete kulcsfontosságú az egészség szempontjából, mivel minden egyes sejtünk számára szükség van a megfelelő Omega-6/Omega-3 arányra annak érdekében, hogy a tápanyagokat felszívják, és a méreganyagokat leadják. Ez az arány a testben zajló krónikus gyulladásos folyamatoknak is egy jelzőszáma lehet, amely rengeteg betegség forrása. Minél alacsonyabb az Omega-6-Omega-3 közötti arány szervezetünkben, annál jobban tudja kontrollálni testünk a gyulladást, és annál kisebb az esély a betegségek kialakulására. Kutatások kimutatják, hogy az Omega-3 index (az Omega-3 százalékos aránya a vérben) 7,3%-ra való növelése 90%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert ez a mérőszám az emberek nagy részénél 2-3%. Rengetegen járnak vérvételre rendszeresen, viszont alig néhányan nézetik az Omega-3 és Omega-6 mennyiséget a vérükben, ami pedig az egészség legfontosabb mérőszámai közé tartozó két érték. 

Mit tartalmaz?

A termék tartalma tesztelésre és jóváhagyásra kerül minden egyes szállítmány esetében. Az AHS olaj a világon létező azon kevés termékek egyike, mely rendelkezik az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) által kiállított bizonyítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy a termék előállítása teljes mértékben lekövethető és fenntartható.

Az AHS olaj a fogyasztásra kifogott északkeleti tőkehal, fekete tőkehal és foltos tőkehal visszamaradt részeiből készül, amelyet aztán Terra Creta-ból származó organikus extra szűz olívaolajjal elegyítenek. A termék szavatossági ideje a gyártástól számított két év száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten való tárolás esetén.

Az ajánlott napi fogyasztás átlagosan 6,5 ml (kb. egy fél evőkanál). Egy üveg AHS olaj 200 ml-t tartalmaz. 

A havi előfizetés a 6 hónapos kúrára miért éri meg?

 

  • minden hónapban kapsz egy ajándék előadást a Ketofest kurzusokból. = 4500+ áfa – AJÁNDÉK 

 

  • a 6. hónap végén kapsz tőlünk ajándékba egy 3 hónapos VIPKlub tagságot! = 8 970 Ft + áfa AJÁNDÉK
    ( ha van már, akkor ennyivel meghosszabbítjuk) 

 

Tápértékadatok

Tápérték adatok10 ml6.5 ml
Energia84 kcal55 kcal
Telített zsírsavak1200 mg780 mg
Egyszeresen telített zsírsavak4600 mg2990 mg
melyből Omega -93400 mg2210 mg
Többszörösen telített zsírsavak3200 mg2080 mg
melyből Omega-32290 mg1489 mg
melyből EPA570 mg370 mg
melyből DHA1430 mg930 mg
Polifenolok
D3 vitamin (ajánlott napi bevétel = 15 mcg) 8.5 mcg6 mcg