Legyél te is egészség nagykövet!

Hogyan jelentkezz be?

Van már kódod? 
Írd be az email címed és a neved, majd kattints a bejelentkezés gombra.

Rendszerünk küld egy emailt arra a címre, amivel regisztráltál. Ott minden további, bejelentkezéshez szükséges információt megtalálsz!

Csatlakozz a Nagykövetekhez!

Kowa

Kowalsky meg a vega

Nagy Judit

Fitten-Pozitívan

Dr. Guseo Andárs

Dr. Guseo

Bódi Sylvi

Sylvi's World

Szántai Zsolt

BodyWakes

Te?

Te is itt leszel?

Gyakran ismételt kérdések:

A programba fenti űrlapon keresztül tudsz regisztrálni (számítógépről a bal oldalon). Az email címed és a neved megadása után kattints a regisztráció gombra, majd fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot és az általános szerződési feltételeket a bal oldalon található négyzetre kattintva, majd kattints a “KÉREM A SAJÁT LINKEM” gombra.

A rendszer a fenti űrlap helyén mutatja az egyéni meghívó linkedet, illetve a megosztási lehetőségeket. Amennyiben ismételten a regisztrációs űrlapot látod, akkor a rendszer kijelentkezett.

Ilyenkor írd be az email címedet, amivel regisztráltál, majd kattints a belépés gombra.

A gombra kattintást követően fogsz kapni a megadott email címre egy emailt, melyben szerepel egy link, valamint leírás az ismételt bejelentkezéshez.

Kattints az emailben megtalálható linkre, és a rendszer automatikusan beléptet erre a felületre, ahol az űrlap helyett már a saját meghívó linkedet, illetve a megosztási lehetőségeket találhatod.

Egyszerűen és gyorsan! Semmi más dolgod nincsen, mint megosztani a közösségi felületeken, vagy ahol szeretnéd az egyéni meghívó linkedet, és ha valaki arra kattintva regisztrál az ingyenes oktatási programunkra ( egy másik aloldalon található űrlapon keresztül, nem ezen az a Nagykövet Program felületen! ) akkor tiéd a pont! Gyűjtsd őket és zsebeld be a nyereményeket!

Számítógépről: lentebb a bal oldalon megtalálod, hogy hányan regisztráltak általad az oktatási programba. 

 

Telefonról, tabletről: görgess lentebb, és keresd ugyan azt a kis zöld alapon fehér szöveggel írt részt, mint a számítógépen jelöltnél!

Amennyiben a fentebb említett “regisztrálók számát mutató” gomb azt mutatja, hogy elértél egy ajándék szintet, de nem kaptad meg kérünk, hogy nézd meg az email fiókod Spam/Kéretlen/Promóciók mappái tartalmát is!

Abban az esetben, ha ott sem találod az emailt, jelezd felénk a problémát az alábbi email címen: elofizetes@integrativ-medicina.hu 

Lépj be az egészség nagykövet Facebook csoportunkba!

Az Integratív Medicina program több, mint egy oktatás. Egy ajándék, szolgálat embertől emberig. 

Ennél is többről van szó. Egy hívás a fejlődésre, megújulásra, regenerálódásra, egészségessé válásra szellemi – lelki – testi szinten. A hallgatókban, miközben rendbe teszik az egészségüket, elindulnak szükségszerű változások. Ez az a változás, amire szüksége van a világnak. Az életünk alap minősége, mely sugárzik, a világban gyógyít és regenerál. 

Egyszerű regisztráció után kapsz egy linket. Ezt a linket kell elküldened családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, munkatársaidnak. Igazából ennyire egyszerű a feladat.

Biztosan ismered az érzést: “Saját házában senki sem próféta.” Biztosan vannak körülötted olyanok, akik valamilyen egészségügyi kihívással küzdenek – elhízás, cukorbetegség, vérnyomás, allergiák, ételintolerancia vagy más krónikus betegségek.  Vagy esetleg ismersz olyanokat, akik az életmódjuk alapján kiszámíthatóan bele fognak futni valamilyen egészségügyi krízisbe, ha nem változtatnak. 

Segítenél, de hogyan? Hiába adnál személyes tanácsot, tudjuk, csak a legritkább esetben volna hatása. Engedd meg, hogy orvosaink mondják el azt, amit tudniuk kell.  Néhány pozitív gondolat, esetleg egy rövid történet a kedvenc dokitól, mi az amit tanultál, neked miért volt fontos, és miért lehet izgalmas annak, akivel megosztod. Egy kis erőfeszítés, és a segítségeddel, mi nagyon sokat segíthetünk nekik. 

Elsősorban békességet a lelkednek. 

Tényleg. Azt az érzést, hogy tettél azért, hogy családtagjaid, barátaid, ismerőseid, kollégáid élete változzon. Szellemi, lelki és testi értelemben is regenerálódjon. Minden más csak apróság. Ezek az apróságok is fontosak persze. 

A meghívottak száma alapján különböző lépcsőkön könnyedén eljuthatsz odáig, hogy a VIP oktatási programunk is ingyenessé válik számodra. Sőt, ajándék könyvek, meglepetések és speciális webináriumok (karantén után rendezények) meghívóit is megkaphatod.

 Azokat, akik igazán aktív részesei a programunknak, szeretnénk megajándékozni egy különleges lehetőséggel, stratégiai partnerséggel. De erről majd ha odaérünk bővebben is lesz szó.

 Kezdjük az elején.

Meghívó a VIP csoportba

Amint három fő jelentkezik az általad megadott linken, meghívunk a következő VIP Klub webináriumra!

Ajándék speciális kurzus videó

5 hallgató esetén megajándékozunk egy speciális kurzussal! ​

Ajándék 1 hét VIP előfizetés

Ez egy fantasztikus eredmény, azt jelenti, hogy hatással vagy az emberekre, lehetőséget adsz hogy egészségesebb, boldogabb életet éljenek. A jutalmad egy hét VIP Klubtagság ingyenesen.

Ajándék speciális kurzus

Számunkra nagyon megtisztelő, hogy ennyi munkát fektetsz a számodra fontos emberek életébe. Szeretnénk hogy te is tovább tanulj, képezd magad. A jutalmad teljes Ketofest kurzus!

Ajándék könyv

20 hallgató esetén az egyik kedvenc könyvünket adjuk ajándékba : A gondolat hatalma - mely Dr. Guseo András nevéhez fűződik.

Ajándék 1 hónap VIP előfizetés

Elérted azt az eredményt, ami keveseknek sikerül. Gratulálunk! Ezt nyilván csak szeretettel lehet. Tiszta szívvel, alázattal. Szeretnénk megajándékozni egy hónap VIP Klubtagsággal.

Ajándék speciális kurzus

Elérted azt az eredményt, mikor egy újabb tudásanyag kerülhet ajándékként a birtokodba. Fantasztikus előadásokon megtanulható fontos tudásanyag épülhet be a mindennapjaidba. Ketofest II. kurzusok mostantól elérhetőek számodra.

Ajándék könyv

Ez már tényleg remek munka! Már 35 családnak van lehetősége arra, hogy megfelelő tudás birtokában egészségesen éljen. Gratulálunk! Szeretnénk a tudatos munkád támogatni, egy nagyon fontos könyvvel. Bartha Ákos - Alacsony FODMAP étrend, megérdemled, hogy a polcodon legyen.

Ajándék 3 hónap VIP előfizetés

Nem semmi. Tényleg. Valamit megértettél az Integratív Medicina küldetéséből. Jó utón haladsz, hogy büszkén állhass a nagyköveteink sorában! Szeretnénk támogatni a munkád 3 hónap VIP Klub tagsággal.

Ajándék 6 hónap VIP előfizetés

Már nem vagy messze, gratulálunk a teljesítményedhez. Különleges tagja vagy közösségünknek, hiszen aktív munkával segítesz a világot egészségesebbé, boldogabbá tenni. Szeretnénk ehhez megadni neked minden segítséget 6 hónap ingyenes klubtagsággal.

Egészség nagykövet lettél!

Eldöntötted, megvalósítottad. Remek teljesítmény. Ezennel meghívunk az Egészség Nagykövetek közösségébe. A jutalmad, pedig nem más mint egy teljes labor vizsgálat és konzultáció. Ezzel szeretnénk segíteni abban, hogy az egészséged 100% os legyen.