Dr. Guseo András - sclerosis multiplex stresszkontroll

A STRESSZ korunk láthatatlan gyilkosa, számos betegség megalapozója,elindítója, rosszabbítója. Károssá akkor válik, ha a terhelése meghaladja belső erőforrásainkat.

Hamarosan elérhető!

Sclerosis multiplex - Stresszkontroll

A STRESSZ korunk láthatatlan gyilkosa, számos betegség megalapozója,elindítója, rosszabbítója. Károssá akkor válik, ha a terhelése meghaladja belső erőforrásainkat. E veszély korai felismerésében, a sclerosis multiplexben játszott szerepének megismerésében és elhárításában segít az SM-STRESSZKONTROLL

Az immunhírvivők szervezetre gyakorolt hatása. A szorongás és depresszió hatása.

SMkontroll és Stresszkontroll tanfolyam eredményei. A stressz szerepe SM-ben, Milyen stresszes szituációk fordulnak elő SM-ben? A mérgező orvos. Mi a stressz és mi minden lehet stressz? A stressz fajtái: krónikus, gondolati, mikrostressz. A stressz és reflextársulás. Melyek a stressz figyelmeztető Jelei? 2 perces relaxáció.

Mi minden okozhat stresszt? Az idő nyomása. A Pavlov-i feltétlen és feltételes reflexről.A gondolati reflexek. A mókuskerék. A stressz-menedzselés alapelvei. A stressz tünetek leltára. A stresszcsökkentés első lépése. Miért jelentkezik stresszes állapotban szorongás? Az “üss vagy fuss” reflex. A szimpatikus idegrendszer szerepe és reakciói. A paraszimpatikus (gátló) idegrendszer szerepe.

A pillangó - tanmese. Mi okoz stresszt? Mit tehetek, hogy leküzdjem a stresszt? A légzés központi szerepe. Gőzleeresztés. Az egészséges étkezésről, alvásról. Hogyan tanulhatunk meg relaxálni? Bátorító önközlések. L Az SM-mel élés 18 parancsolata. Eressz fel egy vörös luftballont!

A gondolat befolyása az immunrendszerre. Arcizomlazítás. A gondolat hatása az agy szerkezetére. Neuroplaszticitás. Az aktivitás hogyan változtatja meg az agy szerkezetét? Membrán-agy (MemBrain). "Gulyásleves". Gondolatok és emóciók hatása testünkre Mi határozza meg a gulyáslevesünk tartalmát?

Mi jár a fejedben? A betegséged? A gyakorlat tesz mesterré (videó)!

A hlt hatása. A mai európai ember. Testünk teljes mértékben gondolataink eredménye. Norma gyógyíthatatlan betegsége. A hit, a hiedelem hatása. Placebo hatás. A tudatalatti hatása. Élj a Jelenben! Gondolati relaxáció, útravaló. Nick Vuicic üzenete: „Ha nem sikerül felkelni, megkísérlem 101-szer is!"

EFT technika, az érzelmek felszabadítása. John P, Foppe gondolatai. Erzsi néni üzenete 68 év SM-ben töltött idő tapasztalatával.

Gyűjts krediteket és zsebeld be az ajándékokat!

Gyűjts krediteket, szerezd meg a jutalmakat!

Minden perc, amit tanulással töltesz, közelebb visz a ahhoz hogy megnyerd az értékes nyereményeket!

Egészségtudatosság?

Játék az egész! Imádni fogod!

700

Meglepetés

1500

1 hét VIP

2000

Meglepetés

2500

1 hét VIP

4000

Meglepetés

7000

1 speciális kurzus

10000

Meglepetés

13000

ajándék könyv

16000

1 speciális kurzus

20000

VIP FELMÉRÉS

Dr. Guseo András
SM-Stresszkontroll

6000 Ft + áfa